Petrolul a rămas fără vârf de atac. Ferebory Dore a plecat la Varşovia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a avut probleme cu Younes Hamza, bătut de bodyguarzii lui Radu Mazăre, Petrolul l-a pierdut şi pe celălalt atacant, Ferebory Dore.

Din fericire este doar o pierdere temporară, de câteva zile, cauzată de faptul că fotbalistul congolez nu avea viză de a intra în Marea Britanie. Dore a fost trimis la Varşovia să o obţină pentru a putea face parte din lotul "lupilor" la meciul de săptămâna viitoare, din deplasarea de la Swansea.“Dacă nu-l trimiteam la Varşovia, nu-l aveam pentru meciul de joi. Şi dacă îşi va rezolva situaţia azi, şi va ajunge la Ploieşti până mâine seară, probabil că, ţinând cont de starea sa de oboseală, îl vom menaja  pentru  partida cu Ceahlăul”, a dezvăluit Cosmin Contra. 

Petrolul joacă azi împotriva Ceahlăului, de la ora 19.30, un meci pe care ploieştenii nu concep să nu-l câştige. "Întâlnim o echipă care s-a schimbat radical faţă de anul trecut. A crescut de la meci la meci în aceste prime patru etape, a pus în dificultate Steaua, chiar pe terenul acesteia, apoi a bătut-o pe Pandurii. Ceahlăul este o formaţie bine aşezată în teren, o echipă agresivă şi care, prin aducerea a 2-3 jucători cu experienţă, precum Jula sau Cânu, a crescut mult în valoare. Dar, evoluăm acasă, în faţa suporterilor noştri, avem cel de-al 12-lea jucător alături de noi, şi avem o datorie morală, pentru că în ultimele partide de pe teren propriu am terminat doar la egalitate. Cele trei puncte sunt foarte importante”, a declarat Cosmin Contra. “Ţin foarte mult să încercăm să nu mai luăm gol acasă şi să nu mai ratăm atât de mult. Avem o problemă de concentrare şi încerc ca, la fiecare antrenament, să-i responsabilizez mai mult pe băieţi. Sper ca ei să înţeleagă că dacă vom rezolva această problemă, dacă vom fi concentraţi atât în defensivă, cât şi la finalizare, atunci vom fi o echipă care va pierde foarte greu puncte”, a adăugat tehnicianul ploieştenilor.
   

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite