Panti, fără antrenor! Roberto Mancini, dat afară oficial de la Manchester City

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Roberto Mancini
Roberto Mancini

Antrenorul italian Roberto Mancini a fost concediat de Manchester City, aproapde finalul unui sezon în care "cetăţenii" au terminat pe patru în grupele Ligii Campionilor, au rata Cupa Angliei, pierzând în finală, şi campionatul.

"Cu regret anunţăm că Roberto Mancini a fost demis. În ciuda eforturilor depuse de toată lumea, clubul nu a îndeplinit niciun obiectiv, exceptând calificarea în Liga Campionilor", a anunţat clubul într-un comunicat.

Manchester City a pierdut titlul de campioană a Angliei în faţa formaţiei Manchester United şi a pierdut şi finala Cupei Angliei, cu Wigan (1-0).

Fost internaţional italian, Mancini, 48 de ani, a venit la Manchester City în 2009, după ce a antrenat Fiorentina, Lazio şi Inter. Anul trecut, a câştigat campionatul pentru "cetăţeni", cu un gol marcat în finalul ultimei etape. 

La Manchester City evoluează şi românul Costel Pantilimon, însă portarul român şi-a exprimat dorinţa de a părăsi guparea engleză în această vară, întrucât nu are nicio şansă de a apăra în faţa lui Joe Hart.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite