Pandurii se confruntă cu mari probleme de lot înainte de meciul cu U. Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petre Grigoraş
Petre Grigoraş

Antrenorul echipei Pandurii Târgu-Jiu se confruntă cu mari probleme de lot înainte de confruntarea cu Universitatea Craiova din Cupa României.

Petre Grigoraş nu ştie cu va încropi primul 11 în meciul cu Universitatea Craiova. Acesta a trecut în revistă indisponbibilităţile: „Dacă ne uităm la clasament şi ne uităm câte puncte avem, deja este clar că, pentru noi, campionatul este cel mai important. Sunt multe lucruri de pus la punct în jocul echipei. Suferim foarte mult la finalizare. După jocul cu Steaua am pierdut câţiva jucători: Orac are o răceală puternică. Chibulcutean şi Hidişan vin după o perioade de absenţă foarte mari şi mai mult de o repriză sau 60 de minute nu pot să ţină ritmul de joc. Din păcate, Băcilă acuză o lovitură foarte puternică şi nu ştiu cât va sta, o zi sau două. Pintili are un hematom şi o lovitură primită la picior. Chiricheş vine după o accidentare care l-a ţinut departe de teren şase zile“.

În aceste condiţii, Grigoraş vrea să aducă la echipa mare doi-trei jucători de la echipa a doua. „Cei care au mici probleme nu vor fi convocaţi. Nu pot să risc accidentări care să-i scoată din joc perioade mai lungi. Situaţia este delicată, noroc că lotul este mare. E posibil să apară şi surprize de la echipa a doua. Nu pot să intru în teren cu jucători care nu sunt apţi 100%. Mai bine folosesc doi-trei jucători de la echipa a doua, care pot să aibă o şansă şi facă ne iese îi putem face mari şi să facă saltul la prima echipă, pentru că atacanţii noştri au uitat să mai înscrie“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite