Olăroiu a vorbit după 1-1 cu Inter Milano: ce a spus despre transferul lui Chiricheş şi pe ce jucător l-ar lua fără să clipească

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Olăroiu
Cosmin Olăroiu

Aflat în cantonament cu echipa sa, Al-Ahli Dubai, tehnicianul de 46 de ani a fost abordat de jurnaliştii italieni după un rezultat mare.

Cosmin Olăroiu a fost la un pas de a învinge Inter Milano, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

Chiar dacă din 2007 lucrează în zona Golfului Persic, tehnicianul român e o figură cunoscută în Italia, mai ales datorită rezultatelor pe care le-a avut cu Steaua, printre care o semifinală în Cupa UEFA, în stagiunea 2005-2006.

Tocmai de aceea, Oli a fost invitatul postului „Sky“ pentru care a acordat un interviu.

Ce a spus?

„E greu să analizezi Interul, în momentul de faţă, când echipa e la începutul perioadei de pregătiri şi nu la capacitatea maximă. Şi, ca să fiu sincer, concentrarea lor n-a fost la nivelul maxim, fiindcă au jucat împotriva unui adversar mai slab. Cred că, în acest sezon, Inter, cu Mancini pe bancă, poate atinge performanţe importante. Dintre jucătorii de la Inter l-aş lua pe Shaqiri cu ochii închişi“, a declarat Oli.

El a dezvăluit că, în această vară, a fost aproape de a lucra cu un fotbalist care a ajuns în Serie A.

„Ajunseserăm la un acord cu Luiz Adriano, dar, ulterior, jucătorul şi-a schimbat decizia la sfatului agentului său. Mă bucur pentru el că a ajuns la AC Milan, mai ales că, în locul său, l-am luat pe brazilianul Lima, de la Benfica, care şi-a dorit mult să vină la Al-Ahli“, a explicat antrenorul formaţiei din Dubai, care se pregăteşte pentru duelul din sferturile Ligii Campionilor Asiei cu Naft Teheran (Iran).

Olăroiu a admis că, pe lângă Luiz Adriano, a mai avut o ţintă ratată în perioada mercato: „Am încercat să-l luăm pe Balotelli. Am vorbit şi cu agentul lui, Mino Raiola, dar Balotelli ne-a refuzat, spunând că vrea să meargă la alt club“.

Chiricheş? E un fundaş de calitate, un lider, chiar dacă, uneori, îşi asumă riscuri prea mari. Dacă ar primi încredere, ar putea deveni un jucător important pentru Napoli. Cosmin Olăroiu antrenor Al-Ahli Dubai  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite