Naționala României, „intoxicată“ în Danemarca?! Scene inexplicabile după meciul cu Polonia FOTO

0
Publicat:

Handbalul feminin din România e pe „tobogan“, după ce la băieți am „dispărut“, de ani buni, de pe harta competițiilor de nivel înalt. „Adevărul“ a explicat, astăzi, pe larg cum ne învârtim în semicercul minciunilor și, drept urmare, am „reușit“ să punem pe butuci și handbalul feminin.

Cristina Neagu
Cristina Neagu

Ca și cum Mondialul din acest an nu era o dezamăgire suficient de mare pentru fanii români, ce s-a întâmplat imediat după terminarea meciului cu Polonia, câștigat de România cu 27-26, chiar că i-a enervat pe cei aflați în fața televizoarelor! Pentru că s-au petrecut niște scene bulversante, inexplicabile pur și simplu!

Florentin Pera, înnebunit de bucurie după o victorie inutilă
Florentin Pera, înnebunit de bucurie după o victorie inutilă

În primul rând, a fost explozia de bucurie a selecționerului Florentin Pera (44 de ani)! Care a celebrat victoria la limită, de parcă tocmai câștigase Mondialul. În realitate, și dacă meciul s-ar fi terminat la egalitate, România tot ar fi încheiat competiția pe locul 12, în afara obiectivului care era accederea în sferturi. Așadar, victoria cu Polonia, deși un rezultat pozitiv, n-a îndulcit amarul suporterilor. Pera, în schimb, părea că trăiește o altă competiție, nu Mondialul în care tocmai ratase ambele obiective: accederea în sferturi, plus calificarea la turneele preolimpice.

Neagu, surprinsă în captura Digi Sport, făcând poze în tribune
Neagu, surprinsă în captura Digi Sport, făcând poze în tribune

Neagu, relaxată, fericită, făcând poze

Reacția ciudată a selecționerului a fost dublată de cea a Cristinei Neagu (35 de ani). Care a venit la acest Mondial accidentată și a jucat doar în înfrângerea cu Germania (22-24), meci care, practic, ne-a compromis turneul final. În rest, „Cris“ a stat în tribune și a fost spectator, la Herning (Danemarca). Din această postură, vedeta României a fost suprinsă, după meciul cu Polonia... făcând poze și filmări cu telefonul cu zâmbetul pe buze!

Foarte probabil, Neagu filma momentul în care Eliza Buceschi (30 de ani) primea trofeul pentru cea mai bună jucătoare a meciului cu Polonia, în condițiile în care handbalista de la Rapid a marcat 11 goluri. Chiar și așa, reacția lui Neagu, cu zâmbetul pe buze după o mare contraperformanță pentru națională, a fost deplasată.

Și, pentru ca acest decor de Dosarele X să fie complet, în timp ce Pera exulta, iar Neagu făcea filmări cu zâmbetul pe buze, Crina Pintea (33 de ani) dădea un interviu, cu lacrimi în ochi, suferind pentru că România a mai făcut un turneu final mult sub așteptări!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite