Narcis Răducan: „Suntem dezamăgiţi de rezultat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul sportiv al FC Steaua, Narcis Răducan, a declarat după remiza cu CFR Cluj, scor 1-1, că este dezamăgit de rezultat, dar jocul a fost foarte bun şi fraţii Mihai şi Florin Costea au ieşit în evidenţă.

Răducan a fost încântat de atmosfera creată de către fanii Stelei şi i-a ironizat pe cei de la Cluj. „Am făcut un joc foarte bun, într-o atmosferă fenomenală. Suntem dezamăgiţi de rezultat, dar am rămas cu o impresie bună după acest meci. Dacă cei de la CFR spun că Steaua are cea mai slabă echipă din ultima perioadă, aşa vin şi eu şi spun că nici eu nu i-am văzut pe clujeni atât de îngrămădiţi în propriul careu de când au promovat în Liga I. Nu vreau să exagerez şi să râd de ei“.

Oficialul stelist i-a lăudat şi pe cei doi Costea. „Fraţii Costea au ieşit în evidenţă şi sper să continue aşa. A fost un gol superb, nativ (n.r. - golul lui Costea). Tănase a fost lovit de Mureşan la acea fază, dar Balaj a zis că nu a văzut lovitura. Oricum, trebuie spus că arbitrajul a fost unul de ivel european", a conchis Răducan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite