Mourinho a luat foc!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mourinho i-a făcut arbitrului Di Terni semnul cătuşelor
Mourinho i-a făcut arbitrului Di Terni semnul cătuşelor

Tehnicianul portughez al lui Inter Milano l-a acuzat de furt pe arbitrul meciului cu Sampdoria. Sâmbătă, Inter a fost ţinută în şah pe teren propriu de Sampdoria, scor final 0-0, iar Mourinho a acuzat faptul că echipa sa a avut doi eliminaţi în prima repriză.

Cel de-al treilea egal consecutiv obţinut de „nerazzurri" a fost însă pus de antrenorul portughez pe seama arbitrului Tagliavento di Terni. Mai întâi, acesta l-a trimis la cabine pe Walter Samuel în minutul 31, după ce argintinianul l-a faultat, din poziţie de ultim apărător, pe Pozzi.

Apoi, Ivan Cordoba a fost avertizat de două ori în cinci minute, iar Inter s-a văzut în situaţia de a evolua în nouă oameni şi fără fundaşi centrali după doar 38 de minute de joc.

Enervat la culme de eliminarea columbianului, Mourinho şi-a încrucişat braţele către camerele de luat vederi, indicând „furtul" la care a fost supusă Inter. Raportul de forţe s-a reglat în repriza a doua, Pazzini fiind trimis la cabine în minutul 73, dar interiştii au reclamat că eliminarea putea fi dictată mai devreme.

L-au „tocat" şi în derby-ul cu AC Milan

După meci, Mourinho a refuzat orice discuţii cu presa, Moratti ordonând, în semn de protest, „silenzio stampa" în tabăra interistă. Portughezul a fost frustrat de deciziile arbitrilor de mai multe ori în acest sezon, declarând în dese rânduri că echipa sa este ţinta intereselor obscure din Serie A.

Un exemplu este şi derby-ul cu AC Milan de la 24 ianuarie, atunci echipa sa terminând tot cu nouă oameni pe teren, după eliminările lui Lucio şi Sneijder.

Eto'o a vrut să-l bată pe arbitru

Exasperat de deciziile arbitrului Tagliavento di Terni, Samuel Eto'o a cedat nervos. Atacantul camerunez l-a bruscat pe central când acesta i-a arătat un cartonaş galben, considerând simulare o cădere a camerunezului în careul Sampdoriei, dar a scăpat miraculos de eliminare.

Sorin Cârţu: „Mourinho s-a inspirat de la mine!"

Gestul lui Mourinho are un precedent în România. Sorin Cârţu, la meciul Pandurii - Unirea Urziceni, i-a strigat lui Augustus Constantin: "Hoţule, du-te după taică-tău!", iar acum a comentat pentru "Adevărul". "Mourinho se inspiră de la mine, pentru că  gestul ăsta la mine l-a văzut!", a spus glumind Cârţu.

Samuel Eto'o
Sorin Cârţu
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite