Motivaţi după modelul Cocoş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cadu
Cadu

Cadu a adus victoria CFR-ului, în meciul cu Slovan, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, el devenind şi jucătorul cu cele mai multe meciuri în cupele europene din istoria CFR-ului, 22.

Portughezul a înscris dintr-un penalty scos de omul providenţial pentru cea mai recentă perioadă a clujenilor, grecul Kapetanos. Preşedintele Iuliu Mureşan a dezvăluit modul în care şi-a mobilizat echipa. „Am vorbit cu jucătorii şi, în sala de forţă, chiar le-am dat-o ca exemplu pe halterofila Roxana Cocoş, care a luat medalie la Jocurile Olimpice. Le-am spus să se inspire din faptul că există sportive care muncesc enorm şi ajung să ridice 140 de kilograme şi să nu se lase mai prejos", a mărturisit Mureşan la Transilvania Look.

„Poate că avem 55 la sută şanse să ne calificăm, dar nu suntem încă favoriţi. Important va fi ceea ce se va întâmpla în retur", a mai spus şeful din Gruia.

CFR Cluj 1
Felgueiras - Ivo Pinto, Rada, Cadu, Camora - Deac, Vass (Edimar 77), Mureşan (Sare 46), Bastos (Diogo Valente 80) - Kapetanos, Sougou.
Antrenor: Ioan Andone

Slovan Liberec 0
Bicik - Kusnir (Liulka 46), Toth, Kelici, Fleisman - Sural, Vacha, Breznanik - Stejner, Hadascok (Blazek 67), Bosancici.
Antrenor: Jaroslav Silhavy

Gol: Cadu 53 (pen.)
Stadion „Dr. Constantin Rădulescu": 5.000
Arbitru: Bülent Yildirim (Turcia)
Returul va avea loc miercuri, 8 august, de la ora 20.00.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite