Mircea Sandu îi propune lui Burleanu să-şi dea demisia de la FRF şi îi oferă, în schimb, un favor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Războiul dintre fostul şi actualul şef al FRF continuă. După ce Burleanu l-a făcut "şoarece" pe Sandu, cel din urmă a reacţionat, venind cu o propunere uluitoare pentru preşedintele federaţiei.

Răzvan Burleanu a ieşit marţi la atac, în timpul unei conferinţe de presă, împotriva lui Mircea Sandu. Actualul şef al FRF a menţionată că bugetul federaţiei este secătuit în fiecare lună de suma de 40.000 de euro, bani care sunt plătiţi fostului şef de la Casa Fotbalului.

Enervat la culme de acuzaţiile lui Burleanu, Sandu a ţinut să clarifice ce drepturi financiare are în calitate de preşedinte onorific al FRF şi l-a ameninţat pe mai tânărul său succesor cu judecata pentru dezvăluirea unor clauze confidenţiale. 

Reacţia lui Mircea Sandu, după ce a fost făcut şoarece de către Răzvan Burleanu: „Şobolanul-şef va dispărea curând“

"Eu m-am săturat de minciunile lui Burleanu. În afară de trei plinuri de motorină şi renta prevăzută în contract, nu s-a cheltuit niciun ban cu mine. Totul este praf în ochi. N-am secretară, n-am consilier, n-am şofer, n-am luat nicio diurnă, n-am luat niciun avion, n-am luat nicio cazare. De unde 40 000 pe lună? Ce, am înebunit? Oricum, sunt contracte confidenţiale. O să răspundă în instanţă pentru încălcarea prevederilor de confidenţialitate. Eu două luni de zile n-am deranjat. Am fost atacat continuu, consecutiv, cu preşedinţia federaţiei, cu Leşeanu, cu Prodan, acum cu audituri. Băi frate, ce, eşti anchetator? Sau te ocupi de administraţie, bugete, antrenori?", a comentat Sandu la Digi Sport.

Mircea Sandu îl provoacă pe Răzvan Burleanu: "Să donăm fiecare câte 25.000 de lei unei case de copii"

"Naşul" merge mai departe şi îi propune lui Burleanu să plece de bunăvoie din fruntea FRF şi oferă, în schimb, retragerea candidaturii pentru postul de membru în Comitetul Executiv al UEFA. "Eu i-am făcut o ofertă, că m-a făcut ahtiat. Să oferim 25 000 de lei pentru câte o casă de copii sau de bătrâni, ca să-i arăt că nu sunt ahtiat după bani. Şi i-am mai făcut o ofertă: eu nu mai candidez la funcţia de membru în Comitetul Executiv UEFA, unde pot să ajung vicepreşedinte, dar să-şi dea demisia! Să vedem care dintre noi doi e ahtiatul! Eu sper ca federaţia să aibă un alt preşedinte", a conchis Sandu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite