Mihai Leu va fi imaginea Raliului Aradului, alături de un topmodel rus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Leu (dreapta) FOTO Georgiana Dinu
Mihai Leu (dreapta) FOTO Georgiana Dinu

La 11 ani după ce a cucerit titlul de campion naţional de raliuri, Mihai Leu se poate mândri cu o nouă reuşită în sportul cu motor din România.

Raliul Aradului, eveniment pe care îl organizează în fiecare an din 2009 şi până în prezent, a devenit etapă în cadrul Trofeului European de Raliuri, fiind în acest moment singura întrecere din ţară ce va alinia la start atât piloţi români dar şi din ţările europene cu tradiţie în această disciplină sportivă. 

Pentru că au mai rămas aproximativ patru luni până la Raliul Aradului, ce se va desfăşura pe 9 şi 10 mai în vestul ţării, Mihai Leu şi top-modelul Evghenia George au fost protagoniştii unei şedinţe foto ce a avut loc la Hotelul Caro din Bucureşti. Deşi afară era o ninsoare puternică şi multe grade sub zero, Mihai şi Evghenia au pozat îmbrăcaţi doar în combinezoanele de raliu Auto Schunn. Toate privirile au fost însă îndreptate asupra fetei, care special pentru această şedinţă foto a intrat pe mână hairstilistului Teodor Boghiu şi a make-up artistei Ana Maria Mărgineanu.   

De origine rusă, Evghenia George se poate mândri la vârsta de 26 de ani cu o familie frumoasă şi cu o carieră strălucită în modelling, fiind reprezentant oficial al World Beauty Congress şi organizatoarea concursului de frumuseţe „Beauty of Romania“. Fotografiile realizate de Georgiana Dinu vor fi folosite pentru posterul Raliului Aradului 2014, care va fi pus pe panouri în toate principalele oraşe din România, precum Arad, Timişoara, Bucureşti, Sibiu sau Cluj. „Aştept cu nerăbdare să vină luna mai, pentru că voi avea ocazia să fiu copilot pentru Mihai Leu într-o cursă demonstrativă în cadrul Raliului Aradului“, a declarat Evghenia George pentru www.iClara.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite