Meme l-a „curăţat“ pe Narcis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În plină campanie de achiziţie, roş-albaştrii au rămas fără directorul sportiv, Narcis Răducan, care şi-a prezentat demisia.

„Am hotărât să închei colaborarea cu clubul Steaua. N-a fost o decizie uşoară, dar când simt că nu mai am pârghiile necesare şi nu mai cred într-un anumit proiect, ridic mâna şi plec.

A fost o experienţă interesantă, am învăţat multe lucruri. Nu plec cu mâna goală, am câştigat o Cupă, am contribuit şi eu la asta", a declarat Răducan. Motivul principal pentru care fostul mijlocaş a decis să plece e mai vechiul său conflict cu Mihai Stoica. Din momentul în care a revenit în club, după plecarea lui Ilie Stan, Meme l-a „lucrat" încontinuu pe Răducan.

Iniţial, managerul general dorea să-l înlocuiască cu actualul impresar Cătălin Liţă. Până la urmă însă, a fost de acord şi cu varianta propusă de Laurenţiu Reghecampf: Aurelian Băbuţan.

Acesta a promovat în Liga I cu FCM Târgu Mureş, în 2010. În decembrie 2011 a fost numit în funcţia de director general la FC Braşov, de unde a plecat însă după numai o lună. În ultimele cinci luni a activat ca director sportiv la Concordia Chiajna. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite