Mehmedovici, peste Găman

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mehmedovici pare favorit să joace titular în partida cu Universitatea Cluj, Găman, celălalt pretendent, nefiind pus la punct cu pregătirea fizică.

 Andone a căutat soluţii pentru a acoperi lipsurile din lot. Pe lângă jucătorii care sunt convocaţi la loturile echipelor naţionale, Torje şi Moţi sunt suspendaţi, iar „Fălcosul" a dorit să rezolve, în primul rând, lipsa fundaşului central pentru meciul cu Universitatea Cluj.

De aceea, ieri, la Dinamo II, în partida cu Concordia Chiajna (0-3), au evoluat Găman şi Mehmedovici, oamenii care pot acoperi postul. Olteanul a debutat astfel în tricoul roş-alb, a avut o evoluţie constantă, dar a dat emoţii după ce a avut nevoie de intervenţia medicilor în urma unui duel.

Ciobotariu l-a schimbat în minutul 72 pentru a nu forţa, în timp ce sârbul a fost integralist. „Mă bucur că joc un meci oficial după trei luni. Sper să-mi intru în ritm şi să pot evolua cu Universitatea Cluj", a spus Găman.

Totuşi, antrenorul echipei secunde, Liviu Ciobotariu, care ieri a împlinit 40 de ani, l-a contrazis: „Găman a jucat prima partidă după o pauză mai lungă şi fizic nu e apt sută la sută.

De aceea s-a insistat să evolueze, pentru a avea un meci în picioare înaintea întâlnirii cu Universitatea Cluj, iar Mehmedovici are deja patru prezenţe bifate pentru Dinamo II şi e sută la sută apt de Liga I". Şi secundul Iulian Mihăescu a urmărit meciul din tribună, iar Ando ştie exact cum au evoluat cei doi, iar sârbul este în pole-position. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite