Martina Hingis nu exclude revenirea în competiţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hingis ar putea reveni în circuit
Hingis ar putea reveni în circuit

Fosta jucătoare elveţiană de tenis Martina Hingis, 29 de ani, a declarat pentru presa germană că nu exclude revenirea în circuitul profesionist, informează AFP. "Nu-mi pot imagina viaţa fără tenis", a declarat Hingis pentru cotidianul Berliner Kurier, cu ocazia meciului demonstrativ susţinut duminică împotriva americancei Lindsay Davenport.

'"Asta îmi face încă multă plăcere, am de gând să joc şi alte meciuri demonstrative", a spus Hingis. "Nu ştiu dacă de aici poate ieşi mai mult", a spus ea.

Hingis a pus punct carierei după ce a fost depistată pozitiv cu cocaină la ediţia 2007 de la Wimbledon şi a fost suspendată doi ani, până pe 30 septembrie 2009.

Cea care a fost cea mai tânără număr 1 mondial din istorie, la 16 ani, 6 luni şi o zi, a afirmat că nu este surprinsă de revenirea cu succes a belgiencelor Kim Clijsters şi Justine Henin, fiecare după o pauză de 18 luni.

"Cred că tenisul feminin a devenit cam monoton, toate jucătoarele tinere evoluează la fel. Justine şi Kim câştigă din nou fiindcă au un joc mai variat", a spus Hingis, învingătoare în 43 de turnee din circuitul WTA, dintre care cinci de Mare Şlem.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite