Marcel Răducanu vrea să aplaneze conflictul cu Vlad Chiricheş: „Dacă vrea, îi cer scuze”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Răducanu a fost ironizat de Vlad Chiricheş după victoria Stelei cu Ajax
Marcel Răducanu a fost ironizat de Vlad Chiricheş după victoria Stelei cu Ajax

După ce şi-a pus în cap tot fotbalul românesc din cauza declaraţiei potrivit căreia Vlad Chiricheş ar valora doar 15 milioane de lei vechi, fostul mare fotbalist al Stelei, Marcel Răducanu, este dispus să-i ceară iertare fundaşului Stelei.

Marcel Răducanu a vrut să lămurească declaraţiile pe care le-a făcut la adresa lui Chiricheş, susţinând că totul a fost spus în spirit de glumă. Cu toate acestea, fostul jucător al Stelei a întărit ideea potrivit căreia suma de 15 milioane de euro vehiculată pentru vânzarea lui Chiricheş nu concordă cu valoarea reală a fundaşului.

„N-am spus-o cu răutate. Dacă vrea, îi cer şi scuze. Totuşi, am fost şi fotbalist, nu doar prieten cu jucătorii şi cred în continuare că nu valorează atâţia bani, chiar dacă, indiscutabil, talent are. Deocamdată, problema lui e inconstanţa. 15 milioane de euro e o sumă mare, nu glumă. Bayern a dat 40 de milioane de euro pe Javi Martinez, un jucător cam de acelaşi profil. Păi, nu prefera să-l ia pe Chiricheş dacă chiar făcea 15 milioane de euro?”, a spus Răducanu pentru Libertatea.

Fosta glorie roş-albastră o vede pe Steaua favorită certă la titlu în Liga I, care, însă, s-ar zbate în anonimat într-un campionat precum Budesliga. „Steaua e prea bună pentru campionatul României. Problema Stelei e aceeaşi cu cea a lui Chiricheş: nu joacă tot timpul cum a făcut-o cu Ajax la Bucureşti. Cred că Steaua s-ar clasa în jumătatea inferioară a Bundesligii, adică în zona retrogradării. Nu zic că ar pica, dar nici viaţă uşoară n-ar avea”. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite