Manchester United şi-a prezentat echipamentul pentru meciurile de afară ale "diavolilor" din sezonul viitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
"Diavolii" vor juca în albastru în deplasare
"Diavolii" vor juca în albastru în deplasare

Adidas şi Manchester United au prezentat noul echipament pentru meciurile disputate în deplasare ale echipei în sezonul 2016-2017.

Tricoul are culoarea de bază un albastru puternic si va fi lansat înaintea tricoului pentru meciurile care vor fi jucate pe Old Trafford. Tricoul include şi un detaliu evidenţiat printr-un melanj de albastru închis, logo-ul adidas în accente de roşu, trei linii roşii pe umeri şi stema Manchester United în acelaşi ton de roşu.

Tricoul are inscripţionat pe interior  “Red Devils” („Diavolii Roşii”), cuvinte emblematice pentru Manchester United.

Pe lângă tricourile pentru suporteri, vor fi disponibile şi tricouri oficiale – identice cu cele pe care le poartă jucătorii, o variantă tip jerseu şi tricouri speciale pentru copii şi femei. Tricourile sunt completate de pantaloni scurţi în albastru închis şi şosete cu acelaşi melanj ca cel regăsit pe tricou.

Despre adidas Fotbal

adidas este liderul global în fotbal. Este sponsorul oficial / furnizorul oficial a celor mai importante turnee de fotbal din lume precum Cupa Mondială de Fotbal FIFA™, Cupa Confederaţiilor FIFA, Cupa Campionilor UEFA, Liga Europeană UEFA şi Campionatul European UEFA. De asemenea, adidas sponsorizează cele mai mari cluburi de fotbal din lume precum Real Madrid, FC Bayern Munich, AC Milan, Flamengo şi Chelsea. Unii dintre cei mai buni jucători de fotbal sunt de asemenea pe lista adidas: Leo Messi, Gareth Bale, Mesut Özil, Dani Alves, Oscar, Xavi, Karim Benzema şi Bastian Schweinsteiger.

Despre Manchester United
Manchester United este una dintre cele mai celebre şi de succes echipe sportive din lume, jucând unul dintre cele mai populare sporturi la nivel global. Pe parcursul celor 137 de ani de istorie, am câştigat 62 de trofee, permiţându-ne să dezvoltăm un brand sportiv lider pe plan mondial şi o comunitate globală care însumează 659 de milioane de urmăritori. Comunitatea noastră extinsă şi pasionată oferă clubului Manchester United o platformă internaţională care generează un venit semnificativ din multiple surse, incluzând sponsorizări, comerţ, licenţă de produse, new media&mobile, transmisiuni şi ziua în care are loc meciul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite