Lobonţ râde, Sergio plânge

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După un start de sezon complet ratat la Roma, Lobonţ va primi o nouă şansă din partea lui Claudio Ranieri. Titularul obişnuit, brazilianul Julio Sergio, s-a accidentat în minutele de prelungire ale partidei de la Brescia, după ce Roma efectuase toate schimbările.

Televiziunea italiană Sky l-a surprins pe Julio Sergio plângând în hohote pe linia porţii, încercând să reziste durerii până la final. Conform site-ului oficial al Romei, acesta a suferit o micro-fractură la glezna dreaptă şi va sta cel puţin o lună. Ghinion pentru brazilian, şansă pentru Lobonţ.

După un start ratat de sezon, portarul român va apăra în următoarele două meciuri ale Romei, cu Inter în campionat şi cu CFR Cluj în Liga Campionilor, partide decisive pentru soarta lui Ranieri.

Tehnicianul Romei nu a câştigat decât două puncte în Serie A şi a strâns cinci înfrângeri în acest sezon, printre care un 1-5 la Cagliari. Marcello Lippi este anunţat ca cel mai probabil înlocuitor al său, fostul selecţioner fiind liber după despărţirea de „Squadra Azzurra", din această vară. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite