Liga Națiunilor: Victorii pentru Belgia, Croația, Franța și Olanda în Liga A. Turcia a remizat pe teren propriu cu Luxemburg

0
0

Joi seară, au avut loc noi partide din Liga Națiunilor. Aproape toate naționalele favorite au reușit să își adjudece cele trei puncte. Turcia, însă, a remizat pe teren propriu cu Luxemburg, într-o partidă cu 6 goluri.

FOTO PROFIMEDIA
FOTO PROFIMEDIA

Turcia s-a văzut condusă de 3 ori pe teren propriu în partida cu Luxemburg, dar a reușit de fiecare dată să revină pe tabelă. Chiar și după acest semi-eșec, turcii rămân lideri în prima grupă a Ligii C.

În Liga A, toate favoritele de joi seară au reușit să își câștige partidele. Belgia a obținut o victorie fără emoții după ce a condus cu 2-0 la pauză grație golurilor marcate de De Bruyne și Batshuayi. La doar 5 minute de la revenirea de la cabine Moore a redus din diferrență, dar până la final scorul a rămas neschimbat pe tabelă, 2-1 în favoarea gazdelor.

În cealaltă partidă a grupei 1 Olanda a câștigat pe terenul Poloniei. Gakpo și Bergwjin au marcat pentru victoria Țărilor de Jos care rămâne pe primul loc cu 13 puncte după primele 5 partide, la 3 puncte în fața Belgiei. 

Croația a câștigat un duel dificil pe teren propriu cu Danemarca. Cele două formații au jucat pentru primul loc în clasament ocupat acum de Croația cu 10 puncte, la 1 punct în fața Danemarcei. În celălalt meci al grupei, Franța a învins pe teren propriu Austria prin golurile marcate de Mbappe și Giroud. 

Celelalte rezultate ale serii:

Kazakhstan - Belarus 2-1
Lituania - Insulele Feroe 1-1
Slovacia - Azerbaijan 1-2
Turcia - Luxemburg 3-3
Letonia - Moldova 1-2
Liechtenstein - Andorra 0-2

Mai multe - Sport

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite