Legendara Chris Evert explică de ce Simona Halep nu poate câştiga niciun Grand Slam: „Dacă nu schimbă acest lucru, nu are nicio şansă nici la locul 1“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Chris Evert, legendara jucătoare americană care a câştigat US Open de şase ori în cariera ei, a analizat prestaţiile Simonei Halep.

"Simona a fost puţin dezamăgitoare în această vară. A avut acel avantaj în finala de la Roland Garros şi a lăsat trofeul să-i scape din mână. Singurul lucru care mă dezamăgeşte la ea este capacitatea de a lupta. Pare pur şi simplu că nu luptă în meciurile mari, iar lucrul acesta se întâmpla şi în trecut. Până nu-şi va recăpăta spiritul de luptătoare, nu va câştiga un Grand Slam şi nici nu va ajunge pe primul loc în clasamentul WTA. Dacă nu schimbă acest lucru nu se va întâmpla nimic cu ea", a spus Chris Evert, conform Tennis Now. 

Totuşi, Evert a şi lăudat-o pe Halep: „Iubesc jocul Simonei! Loveşte mingea curat, probabil va câştiga 75% din schimburile de pe fund. Se mişcă superb, singura problemă e atitudinea, care trebuie schimbată" 

18 turnee de Grand Slam a câştigat Chris Evert în cariera ei

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite