James Rodriguez a aflat ce număr va purta pe tricou la Real Madrid. De ce depinde transferul "perlei" Columbiei la campioana Europei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
James Rodriguez a marcat şase goluri pentru Columbia la Mondialul brazilian FOTO AFP
James Rodriguez a marcat şase goluri pentru Columbia la Mondialul brazilian FOTO AFP

Real Madrid este foarte aproape de a-l înregimenta pe golgeterul Campionatului Mondial din Brazilia, columbianul James Rodriguez. Potrivit presei spaniole, venirea atacantului la Madrid depinde, însă, de alt transfer.

"Mi-ar plăcea să joc în Spania. E visul meu să ajung acolo, e cel mai tare campionat. Prefer Real Madrid, nu Barcelona", spunea James Rodriguez în urmă cu câteva săptămâni, după ce Columbia a fost eliminată de la Campionatul Mondial. Visul atacantului lui Monaco va deveni realitate în scurt timp, deoarece campioana Europei este decisă să-l transfere pe columbian pe "Bernabeu", potrivit informaţiilor oferite de cotidianul spaniol AS.

Spaniolii anunţă că toate detaliile mutării au fost definitivate, iar Rodriguez ştie deja camera unde va sta în cantonamentul lui Real, dar şi numărul de pe tricou. Astfel, atacantul va locui în camera cu numărul 110 (între Benzema şi Bale) şi va purta tricoul cu numărul 10, care este liber după ce Mesut Ozil a plecat la Arsenal, mai informează AS.

Totuşi, transferul lui Rogriguez la Real Madrid depinde de plecarea lui Angel Di Maria la PSG, mutare ce se va realiza contra sumei de 60 de milioane de euro. Imediat cum actele dintre Di Maria şi campioana Franţei vor fi parafate, Realul va anunţat transferului golgeterului CM 2014. Acesta va semna pe 6 sezoane cu campioana Europei, urmând să fie remunerat cu 7,5 milioane de euro pe an. Suma de transfer se ridică la 80 de milioane de euro. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite