Islanda, distrusă înaintea marelui meci cu România: De când nu mai fusese umilită aşa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Naţionala care stă între tricolori şi barajul decisiv de calificare pentru Euro 2020 a suferit cea mai dură înfrângere a serii în Europa, marţi, în etapa a doua a Ligii Naţiunilor.

Islanda a devenit ciuca bătăilor exact înaintea partidei cu România din 8 octombrie! Bilanţul naţionalei pregătite de suedezul Eric Hamren, în primele două etape ale Ligii Naţiunilor, spune totul: două meciuri, două înfrângeri, un gol marcat, şase goluri primite!

După un 0-1 cu Anglia, acasă, la Reykjavik, vineri seară, islandezii s-au deplasat la Bruxelles pentru întâlnirea cu Belgia. Şi aici a ieşit un dezastru! După ce Fridjonsson a deschis scorul în minutul 10, oaspeţii au devenit sacul de box al belgienilor. Care au înscris de cinci ori, prin Witsel (13), Batshuayi (17, 69), Mertens (50) şi Doku (79).

E cea mai dură înfrângere pentru naţionala Islandei de la 25 martie 2019, când Franţa a zdrobit-o cu 4-0, la Paris, în preliminariile pentru Euro 2020.

Islanda şi România se vor înfrunta în primul baraj de calificare pentru Campionatul European, la 8 octombrie, la Reykjavik. Învingătoarea va întâlni apoi, într-un alt baraj, în deplasare, fie Bulgaria, fie Ungaria, la 12 noiembrie. Învingătoarea acestui al doilea meci va merge la Euro 2021 (11 iunie - 11 iulie). 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite