Handbalul românesc, gata să joace! Datele de reluare a competiţiilor votate de Consiliului de Administraţie FRH

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristina Neagu de la CSM Bucuresti lupta sa inscrie in meciul de handbal feminin contra echipei Vipers Kristiansand contand pentru Liga Campionilor disputat la Sala Polivalenta din Bucuresti sambata 7 matie 2020. GEORGE FILIP / MEDIAFAX FOTO

Consiliul de Administraţie al Federaţiei Române de Handbal a decis, luni, la capătul unei şedinţe ţinute online, că, dacă autorităţile o vor permite, competiţiile interne de pe semicerc se vor relua începând cu data de 13 iunie.

Majoritatea a votat pentru deciderea campioanelor pe teren şi reluarea partidelor, însă o nouă întrunire va avea loc pe data de 18 mai, după ce expiră actuala stare de urgenţă în România. Peste două săptămâni va avea loc, aşadar, o nouă evaluare. Hadbalul are însă, în acest moment, conturat un plan detaliat pentru reluarea meciurilor, care va fi aplicat în cazul în care Guvernul o va permite, anunţă ProSport. Consiliul de Administraţie a validat, practic, prima propunere a FRH.

Conform schemei adoptate, primul meci de handbal care ar urma să se joace va fi restanţa din liga secundă feminină, CSM Bucureşti – Ştiinţa Bucureşti, în timp ce prima partidă din eşalonul fruntaş va veni de la masculin, pe 14 iunie - meciurile din etapa a 24-a din Liga Zimbrilor.

ProSport anunţă primele partide din noul calendar pentru handbalul masculin, adoptat cu 12 voturi pentru şi 4 împotrivă:

Liga Zimbrilor:

Duminică, 14 iunie: Etapa a 24-a
Joi, 18 iunie: Etapa a 25-a
Duminică, 21 iunie: Etapa a 26-a
Duminică, 28 iunie: restanţele AHC Potaissa Turda – CS Dinamo Bucureşti (Etapa a 10-a) şi SCM Poli Timişoara – CS HC Buzău 2012 (Etapa a 23-a)

Cupa României Fan Courier

24-25 iunie, Turneul Final Four (semifinala CSM Bacău – CS Dinamo Bucureşti va conta şi pentru meciul restant din campionat din etapa a 20-a)

Programul de la feminin a fost adoptat cu 11 voturi pentru şi 5 împotrivă:

Liga Florilor

24 iunie: restanţa din Etapa a 16-a (AHCM Slobozia – CSM Bucureşti)

Cupa României Fan Courier

Marţi, 16 iunie: sferturile restante SCM Rm. Vâlcea – HC Dunărea Brăila şi CSM Bucureşti – CSM Slatina
20-21 iunie: Final Four
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite