Halep şi-a stabilit programul după eliminarea de la Australian Open. Ce turnee va bifa jucătoarea de 24 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eliminarea prematură suferită la primul Grand Slam al anului îi va cauza Simonei Halep un "deficit" de 420 de puncte în ierarhia WTA, după ce anul trecut a jucat în sferturile de finală. Astfel, Halep va încerca să recupereze modificându-şi programul în luna februarie.

Jucătoarea Simona Halep, locul 2 WTA, eliminată în primul tur al Australian Open, a declarat că intenţionează să participe atât la turneul de la Dubai, din 15-20 februarie, cât şi la Qatar Open de la Doha, din 21-27 februarie, după ce anul trecut a ales doar una dintre cele două competiţii. Întrebată după înfrângerea suferită, marţi, în faţa chinezoaicei Shuai Zhang, locul 133 WTA, care îi este programul în continuare, Halep a răspuns: "Fed Cup (n.r. - România - Cehia, la Cluj-Napoca, la începtul lunii februarie) bineînţeles, şi apoi probabil Dubai şi Doha." Anul acesta, turneul de la Doha este Premier 5, cu premii mai mari şi puncte mai multe decât concursul din Dubai, redevenit Premier (900 de puncte faţă de 470 şi 2,5 milioane de dolari faţă de 1,7 milioane de dolari). 

Alegând la fel ca în 2015, jucătoarea din Constanţa nu intenţiona să meargă în Emiratele Arabe Unite şi să-şi apere titlul de anul trecut, ea nefiind pe lista jucătoarelor publicată pe site-ul oficial, pe care figurează, printre altele, Serena Williams, locul 1 WTA, Garbine Muguruza, locul 3 WTA şi Agnieszka Radwanska, locul 4 WTA. Pierzând atât de devreme în Australia, Simona Halep se gândeşte să meargă şi la Dubai, urmând probabil să solicite organizatorilor un wild card, a relatat Mediafax. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite