Halep, mesaj superb: Ce i-a transmis Gabrielei Ruse, după ce românca a suferit o înfrângere cruntă la Wimbledon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dintre cele opt românce care s-au aflat pe tabloul principal de la Wimbledon 2018, patru au şi părăsit competiţia după primul meci: Begu (36 WTA), Ruse (195 WTA), Bogdan (59 WTA) şi Niculescu (61 WTA).

Cel mai dramatic eşec a fost suferit de Gabriela Ruse, puştoaica de 20 de ani ducând-o pe Agnieszka Radwanska (30 WTA) în decisiv, acolo unde a irosit şase mingi de meci!

„A fost o lecţie pentru mine, trebuie să muncesc din ce în ce mai mult. M-a luat antrenorul meu, m-a încurajat foarte mult. Mi-a spus că pentru el am câştigat meciul. Apoi, a trebuit să plec la conferinţa de presă şi n-am apucat să plâng în vestiar. Am plâns însă în pat, toată noaptea. N-am putut să dorm“, a povestit Ruse pentru prosport.ro. 

Tânăra jucătoare a primit un mesaj de încurajare din partea Simonei Halep: „N-am apucat să văd meciul, am urmărit scorul. Am auzit că a avut şase mingi de meci, mi-a părut tare rău că a pierdut. Ce pot să zic, era frumos pentru ea să câştige meciul. Dar sper ca această experienţă să-i dea încredere. A văzut că poate fi la nivelul acesta, Radwanska e o jucătoare incredibilă. Faptul că a condus şi a fost la un pas să câştige o să-i dea încredere pentru viitor“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite