Halep, la Rogers Cup: „Au fost peste două săptămâni în care nu am pus mâna pe rachetă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Rogers Cup e primul turneu al Simonei Halep după triumful de la Wimbledon, iar sportiva născută în Constanţa crede ca va avea o săptămână dificilă.

”Senzaţiile sunt ciudate, pentru că nu m-am antrenat în ultima vreme. Pot să spun că ritmul nu este încă acolo. Dar mă simt bine pe teren, mă simt cu poftă de joc. Dar va fi greu prima săptămână să îmi găsesc ritmul. Vreau sa imi revin si sa simt forma maxima atunci cand intru pe teren. Vor fi cateva zile grele, poate chiar si o saptamana. Turneul va fi dicifil, dar nu ma stresez si nici nu intru in panica”, a declarat Simona, într-un interviu acordat pentru Digisport.
 

Simona a vorbit şi despre perioada de vacanţă avută imedit după câştigarea turenului de la Wimbledon.”A fost o săptămână frumoasă, plină de evenimente. Au fost plăcute şi m-am bucurat de ele. După aceea, am fost în vacanţă, ceea ce mi-a prins foarte bine. M-am odihnit, m-am relaxat şi m-am reîncărcat. Au fost peste două săptămâni în care nu am pus mâna pe rachetă. Am vrut să mă rup de tot ce a fost înainte. Acum, o iau de la capăt pentru că urmează o perioadă importantă.


Toate sunt la fel. Nu s-a schimbat nimic special. Este o împlinire şi mai mare, câştigând Wimbledon, cel mai frumos şi cel mai tare turneu din tenis. Munca va continua şi îmi voi face la fel programul. Impactul a fost mult mai mare decât la Roland Garros. Oamenii au avut trăiri frumoase şi s-au bucurat pentru mine”, a spus Simona Halep, într-un interviu exclusiv acordat pentru Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite