Halep, aplaudată în picioare de două legende ale tenisului feminin: „A oferit o adevărată lecţie de luptă!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep e la patru victorii distanţă de a cuceri primul trofeu de Grand Slam din carieră, însă deja le-a câştigat inimile celor care au urmărit partida ei cu Lauren Davis (76 WTA) din turul III.

Simona Halep le-a oferit iubitorilor de tenis un meci memorabil la Melbourne, trecând de o adversară care s-a luptat, la rândul ei, admirabil, jucând de parcă e de Top 3 WTA şi nu în afara primelor 50 de locuri.

Confruntarea Halep - Davis a fost o reclamă excelentă pentru tenisul feminin care, de multe ori, e la ani-lumină distanţă de jocul băieţilor, motiv pentru care şi tribunele sunt pe jumătate goale la probele de fete. Două jucătoare care au scris istorie în lumea sportului-alb au savurat ce au văzut sâmbătă, la Melbourne, şi au ţinut să încurajeze ambele sportive.

„Sunt atât de impresionată de efortul grozav depus de Simona Halep şi de Lauren Davis! Ambele meritau să câştige acest meci!“, a scris Chris Evert pe Twitter.

„Ce luptă, ce combativitate! Asta înseamnă să fii numărul 1 în lume. O adevărată lecţie de luptă am văzut în acest meci! Mă mir că jucătoarele au mai avut forţa necesară de a-şi da mâna la finalul meciului“, a remarcat şi Martina Navratilova.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite