Halep a primit o veste excelentă: A scăpat de încă o adversară periculoasă la Australian Open. Surpriză de proporţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a ajuns în optimile de la Australian Open 2018 şi, la cum a arătat tabloul în momentul tragerii la sorţi, ar fi putut da peste nişte nume grele în semifinale. Trei dintre aceste jucătoare au fost însă deja eliminate.

Ziua de sâmbătă s-a încheiat la Australian Open cu un rezultat la care puţini s-ar fi aşteptat. Su-Wei Hsieh (32 de ani, 88 WTA), o sportivă care s-a remarcat mai mult la dublu, probă în care are două titluri de Grand Slam, a învins-o pe Agnieszka Radwanska (35 WTA).

Jucătoarea din Taiwan s-a impus cu 6-2, 7-5, egalându-şi cea mai bună performanţă la Melbourne. Hsieh atinsese ultima dată turul 4 la Australian Open în 2008. Pentru ea urmează un duel în optimi cu Kerber (16 WTA).

Eliminarea suferită de Radwanska uşurează şi mai mult misiunea lui Halep, în cazul în care aceasta va avansa până în semifinale. Dintre adversarele cu care se putea duela acolo, Muguruza, Radwanska şi Şarapova au fost deja învinse. Cel mai mare pericol rămâne, în acest moment, Angelique Kerber. Nemţoaica va trebui să treacă, mai întâi, de Hsieh, iar apoi de învingătoarea duelului Keys - Garcia pentru a ajunge în semifinale.

Optimi de finală

S. Halep - N. Osaka

K. Pliskova - B. Strycova

A. Kerber - Hsieh

Keys - Garcia

Mertens - Martic

Allertova - Svitolina

Konteveit - Suarez Navarro

Wozniacki - Rybarikova

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite