Hagi a renunţat la cel mai vechi jucător din lot: Anunţul făcut de club despre o afacere profitabilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bogdan Ţîru a fost căpitanul celor de la Viitorul
Bogdan Ţîru a fost căpitanul celor de la Viitorul

Cu câteva ore înainte de primul meci oficial al Viitorului din 2020, formaţia patronată şi antrenată de Gheorghe Hagi a reuşit al doilea transfer mare din această iarnă.

Viitorul nu mai are strălucirea din sezoanele trecute, rezultatele fiind sub aşteptări, însă, pe plan financiar, clubul dă lovitură după lovitură.

În această iarnă, mijlocaşul francez, Lyes Houri (24 de ani) a fost vândut la Fehérvár pentru 600.000 de euro. Iar acum, cel mai vechi jucător din lot, mijlocaşul Bogdan Ţîru (25 de ani) va ajunge pentru aceeaşi sumă la Jagiellonia Białystok din Polonia. Ţîru şi-a petrecut toată cariera la Viitorul, cu excepţia unei perioade scurte, în 2016, când a fost împrumutat la Voluntari. Alături de echipa lui Hagi, fotbalistul a câştigat un titlu, Cupa României şi Supercupa României. De asemenea, a bifat două selecţii în echipa naţională a României.

Anunţul plecării lui Ţîru a fost făcut de Viitorul printr-un comunicat oficial.

Ce a anunţat Viitorul?

*FC Viitorul Constanţa şi clubul polonez Jagiellonia Białystok au ajuns la un acord privind transferul jucătorului Bogdan Ţîru. Acesta nu va face parte din lotul pentru partida din această seară cu Politehnica Iaşi, urmând să efectueze vizita medicală la formaţia poloneză.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite