Gest emoționant după finala Conference League: Unde a ajuns medalia lui David Moyes

0
Publicat:

Antrenorul David Moyes i-a dăruit tatălui său medalia de câştigător al Europa Conference League, după ce West Ham United a cucerit un nou trofeu, la 43 de ani de la precedentul.

David Moyes, antrenor West Ham United
David Moyes, antrenor West Ham United

''Ciocănarii'', care au învins Fiorentina în finala de la Praga (2-1), au câştigat primul lor trofeu după succesul din Cupa Angliei din 1980 şi primul trofeu european după triumful din Cupa Cupelor în 1965.

David Moyes Senior, 87 ani, a urmărit fiecare pas al lui West Ham în campania europeană şi s-a alăturat fiului său pe teren după fluierul final. ''El a fost primul şi m-am gândit să-i pun medalia la gât. A văzut multe, de-a lungul anilor, şi sper că i-a plăcut'', a spus antrenorul englez.

David Moyes intră în clubul select al antrenorilor care au câştigat trofee cu West Ham, alături de Ron Greenwood şi John Lyall. Cu un bilet asigurat pentru Europa League în campania viitoare, West Ham va participa, în premieră, la trei sezoane consecutive în cupele europene.

''Cred că ultimii doi ani au fost o călătorie incredibilă. Este o realizare incredibilă să reuşeşti atât de bine în Europa, iar unele echipe foarte bune s-au chinuit aici. Este grozav, am transformat un sezon dezamăgitor într-un super sezon'', a spus Moyes.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite