FOTO Halep a „rupt“ Instagram-ul cu poza ei în braţele lui Toni Iuruc: Ce mesaj a avut Simona

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep a savurat Sărbătorile de iarnă acasă, în ultimii doi ani
Simona Halep a savurat Sărbătorile de iarnă acasă, în ultimii doi ani

Simona Halep (28 de ani) a postat cea mai apreciată fotografie alături de iubitul ei, de când şi-a oficializat relaţia cu acesta, după triumful de la Wimbledon.

Simona Halep e foarte reţinută în privinţa vieţii sale personale, însă, acum, cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, a făcut o excepţie de la regulă şi a postat o poză în braţele lui Toni Iuruc (40 de ani) pe contul ei de Instagram.

Fotografia a strâns peste 100.000 de aprecieri în mai puţin de 24 de ore, fiind însoţită de un mesaj din partea Simonei: „Vă doresc Crăciun fericit alături de cei dragi“.

Simona Halep va face Revelionul în România, la fel ca anul trecut, după care va merge în Australia pentru a începe noul sezon. 

Turneul de la Adelaide, singurul în care va participa constănţeanca înainte de Australian Open, va începe de la 13 ianuarie. Acolo, pe lângă Halep, s-au înscris nume grele din lumea tenisului feminin, în frunte cu Barty, Kvitova, Bertens, Konta, Vondrousova sau Kenin.

View this post on Instagram Va doresc Craciun fericit alaturi de cei dragi! ☺️ A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on Dec 25, 2019 at 12:36pm PST
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite