Finala s-a mutat în avion!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii şi antrenorii celor două echipe care îşi dispută finala campionatului naţional de baschet masculin, Asesoft Ploieşti şi „U” Mobitelco Cluj au călătorit împreună duminică, spre Cluj, cu aceeaşi cursă aeriană.

Asesoft a învins sâmbătă, în meciul cinci, disputat la Ploieşti, cu scorul de 68-56 şi a redus din diferenţă la general (3-2 pentru „U"). Prahovenii au luat decizia de a călători spre Cluj cu avionul şi şi-au achiziţionat bilete la aceeaşi cursă ca şi echipa ardeleană. „Noi am luat biletele încă de acum două săptămâni. E un lucru inedit, dar n-au fost probleme, fiecare şi-a văzut de treaba lui în avion", a spus Mircea Cristescu, managerul clujenilor. „Ne cunoaştem bine cu cei de la Ploieşti, unii jucători americani se cunosc încă de când jucau în Statele Unite. Tensiunea este mare înainte de meciul şase, dar nu s-a transpus în afara terenului", a spus şi Mihai Silvăşan, căpitanul echipei ardelene.

„Avem o şansă mare şi nu vrem să o irosim. Trebuie să câştigăm titlul în faţa fanilor noştri pentru că altfel, dacă mergem în decisiv la Ploieşti va fi infernal", a mai spus Silvăşan. Conştienţi că pot pierde pentru prima oară titlul după şapte ani, ploieştenii sunt concentraţi la maximum pentru partida de la Cluj. „Nu vorbesc înainte. Ne auzim după meci", a fost extrem de succint Cătălin Burlacu, cel mai bun jucător al Asesoftului în finală. Meciul şase se joacă marţi, de la ora 18.00 şi este în direct la TVR 3.

Miami şi Dallas, în finala NBA

Miami Heat şi Dallas Mavericks vor juca finala NBA, într-o reeditare a ultimului act din anul 2006. Atunci s-a impus Miami, după o revenire incredibilă de la 0-2 la meciuri. Dallas a pierdut meciul al treilea după ce conducea la 18 puncte şi apoi nu a mai avut puterea să revină cedând şi următoarele trei partide. Ambele echipe au câştigat finalele de conferinţă cu acelaşi scor, 4-1, în faţa a două echipe tinere. Miami a învins Chicago Bulls, în timp ce Dallas a trecut de Oklahoma City Thunder. Finala este în direct la Dolce Sport, primul meci putând fi urmărit marţi spre miercuri noapte, începând cu ora 4.00.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite