Ferfelea, la „U“ Cluj. Şiman: „Îl dau dacă vine oferta“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul Sportului Studenţesc, Viorel Ferfelea, este una dintre principalele ţinte ale patronului Universităţii Cluj, Florian Walter. Conform unor surse, acesta este aproape de un transfer la gruparea clujeană

Universitatea Cluj a început campania de transferuri cu fundaşul Victoriei Brăneşti, Eduard Nicola, dar pe lista clujenilor se află mai mulţi fotbalişti din campionatul intern. Una dintre principalele ţinte ale „alb-negrilor“ este mijlocaşul Sportului Studenţesc, Viorel Ferfelea.

Fotbalistul echipei retrogradate în eşalonul secund este curtat de mai multe formaţii din prima ligă, dar conform unor surse din anturajul fotbalistului, acesta se află la un pas de a semna un contract cu „Şepcile Roşii“. „Bineînţeles că m-ar tenta un transfer la Universitatea Cluj, din moment ce am retrogradat cu Sportul. Aştept o ofertă concretă şi sper ca cele două cluburi să se înţeleagă în privinţa transferului“, le-a dezvăluit acesta apropiaţilor.

„Nu am primit nicio ofertă concretă pentru Ferfelea, dar oricare dintre jucătorii mei este liber să plece oriunde, în cazul unei oferte convenabile. Pe toţi 30 îi dau, fără niciun fel de probleme, doar să vină ofertele. Deocamdată nu ştiu nimic, cei de la Universitatea Cluj nu s-au interesat în mod oficial de el“, a declarat patronul Sportului, Vasile Şiman, pentru Adevărul.

Dorit de marile echipe

Viorel Ferfelea a fost curtat de-a lungul timpului atât de Dinamo, cât şi de Rapid şi se află în continuare pe lista giuleştenilor şi pentru această campanie de achiziţii, alături de Costin Curelea, atacantul care a marcat nouă goluri în ediţia precedentă a Ligii I. Totuşi, mijlocaşul ofensiv pare convins de proiectul lui Florian Walter, care şi-a propus pentru sezonul viitor câştigarea Cupei României şi o clasare în primele patru poziţii ale campionatului. Ferfelea, în vârstă de 26 de ani, joacă la Sportul din 2004, bifând 191 de meciuri în campionat şi marcând de 55 de ori pentru gruparea din Regie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite