FCSB - Viktoria Plzen 2-2: Gigi Becali a desfiinţat tactica lui Dică şi a pus tunurile pe anumiţi jucători

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Dică are de-a face pentru prima dată cu gura bogată a lui Gigi Becali FOTO Mediafax
Nicolae Dică are de-a face pentru prima dată cu gura bogată a lui Gigi Becali FOTO Mediafax

FCSB şi Viktoria Plzen au încheiat la egalitate, scor 2-2, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Gigi Becali a criticat tactica lui Dică şi s-a luat de mai mulţi jucători.

FCSB şi Viktoria Plzen au terminat egal, scor 2-2, meciul de pe teren propriu din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. 

„N-avem fundaş central, n-avem fundaş dreapta. Larie respinge cu cocoaşa, Enache e Enache, n-ai ce să faci. Trebuie să facem ceva  că nu se poate aşa, pierdem toate meciurile. Sunt aşa de supărat că nu vreau nimic la ora asta, nu mai vreau să cumpăr nimic. Pe Achim nu mă aşteptam să-l văd pe teren, ce faci mă? (n.r. - Dică)? Joci cu trei mijlocaşi centrali?“, a spus Gigi Becali la DigiSport. 

„Problema e că noi nu jucăm, în prima repriză nu am jucat nimic. Noi nu pasăm! Poţi să iei doi goluri aşa? Şi Niţă a respins-o, nu ştiu ce să mai zic. Dacă Alibec crede că e fotbalist mare când se ceartă cu arbitri şi toată lumea îi dă ciocolată... El nu ştie decât să stea cu mâinile pe sus“, a mai spus Becali. 

Pe Achim n-o să-l mai vedeţi pe teren. Îi plătesc salariul, dar să nu îl mai văd
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite