FC Basel oferă două milioane de euro pe Găman

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valerică Găman
Valerică Găman

Unul dintre cei mai buni jucători ai Universităţii, Valerică Găman (foto în albastru) este curtat insistent de elveţienii de la FC Basel, dar pe fir au intrat şi israelienii de la Hapoel Tel-Aviv.

Înainte de Crăciun, apărătorul de 21 de ani spunea că ar vrea să plece de la olteni. „Sper ca Moşul să-mi aducă un transfer în străinătate", a anunţat acesta, iar dorinţa s-ar putea îndeplini în aceste zile. Concret, patronul echipei, Adrian Mititelu, tratează în aceste zile transferul jucătorului la echipa elveţiană, FC Basel.

Şeful oltenilor a luat legătura cu patroana clubului, Gilda Oeri, care oferă două milioane de euro pentru Găman, dar, din câte se pare, „juveţii" mai vor încă jumătate de milion de euro în plus. Oficialii celor de la Basel vor da un răspuns concret în câteva zile, dar de serviciile fundaşului sunt interesaţi şi cei de la Hapoel Tel-Aviv.

Cine e FC Basel

Patroana echipei Gisela "Gigi" Oeri este cea mai bogată femeie din Elveţia. Este recunoscută pentru că a înfiinţat un muzeu ce conţine cea mai mare colecţie de animale din pluş.

A câştigat de 13 ori titlul în Elveţia

A participat în competiţiile europene în fiecare an începând din sezonul 1999-2000.

În acest sezon a câştigat disputa cu CFR Cluj pentru locul trei din grupa Ligii Campionilor. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite