Emma Răducanu continuă să uimească la US Open! Sportiva de origine română, un nou rezultat bombă, ajunge în turul 3

0
Publicat:
Ultima actualizare:
emma raducanu foto getty

După ce a captat atenţia specialiştilor cu parcursul de la Wimbledon, acolo unde a ajus până în optimi, Emma Răducanu surprinde şi la prima ei apariţie pe tabloul principal de la US Open.

Joi seara, puştoaica de origine română a reuşit să se caifice în turul trei de la Flushing Meadow după o victorie fără emoţii în faţa sportivei de pe locul 49 WTA, Shuai Zhang, scor 6-2, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră şi 23 de minute de joc.

În primul set al întâlnirii cu Zhang, adolescenta din Marea Britanie a servit ireproşabil, iar statisticile au consemnat doar trei puncte pierdute de Emma în cele patru game-urile în care s-a aflat la serviciu. Răducanu a pornit ca din puşcă şi în setul secund, a avut 4-0, şi a reuşit să absoarbă presiunea exercitată de Zhang pe finalul meciului. 

Emma Răducanu (150 WTA) a fost nevoită să joace în calificări la US Open, unde a trecut de Schoofs (285 WTA), Bolkvadze (167 WTA) şi Sherif (96 WTA), fără set pierdut!

Ajunsă pe tabloul principal, Emma şi-a continuat seria victoriilor în minimum de seturi, învingând-o, marţi seară, pe Stefanie Voegele (Elveţia, 31 de ani, 128 WTA), scor 6-2, 6-4.

În optimile de finală ale turnelui, Emma o va întâlni pe învingătoarea meciului Sara Sorribes Tormo - Hu-Wei Hsieh. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite