Echipa lui Ronaldo a revenit incredibil, marcând trei goluri după minutul 90

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Al-Nasr” cu Ronaldo în echipă a reușit cu greu să se impună în meciul împotriva principalului outsider al ligii.

Cristiano Ronaldo. Foto: AlNassrFC via twitter.com
Cristiano Ronaldo. Foto: AlNassrFC via twitter.com

Vineri, 3 martie, în cadrul etapei a 19-a a Campionatului Arabiei Saudite, „ Al-Nasr ” l-a înfruntat pe „Al-Batin”. Meciul s-a încheiat cu victoria gazdelor cu scorul de 3:1.

Scorul a fost deschis în minutul 17 - atacantul uruguayan Renzo Lopez i-a pus pe oaspeți în avantaj.

„Al-Nasr” nu a reușit multă vreme să egaleze scorul și doar în timpul suplimentar de dinaintea epuizării minutelor regulmentare echipa a reușit să răstoarne totul în acest joc. Mai întâi, în minutul 90 + 3, echipa gazdă a egalat - Abdulrahman Garib a marcat, iar în minutul 90+12 a punctat Mohammed Al-Fatil care și-a pus echipa în avantaj. Trei minute mai târziu, Mohammed Maran a marcat al treilea gol împotriva lui Al-Batin, stabilind scorul final pe tabela de marcaj: „Al-Nasr” - „Al-Batin” - 3:1.

Analiza meciului

Vedeta principală a lui „Al-Nasra” Cristiano Ronaldo a jucat întreg meciul pe teren. Portughezul a avut mai multe ocazii de gol, dar nu a reușit să le finalizeze. Astfel, atacantul naționalei Portugaliei a întrerupt o serie de 4 meciuri la rând, în care nu a părăsit terenul fără acțiuni productive (8 goluri și 2 pase decisive).

De menționat că cu o zi înainte Ronaldo a fost recunoscut drept cel mai bun jucător al lunii februarie în campionatul Arabiei Saudite. Pentru portughezul de 38 de ani, acest premiu a fost primul din noul campionat.

Reamintim că, Ronaldo s-a mutat la „Al-Nasr” în iarnă. Jucătorul portughez a început sezonul 2022/2023 la Manchester United, dar ulterior a părăsit clubul din cauza unui conflict cu conducerea și antrenorul. După 19 runde jucate, „Al-Nasr” ocupă primul loc în turneul din campionatul Arabiei Saudite cu 46 de puncte. Al-Ittihad este pe locul doi cu 44 de puncte. Al-Batin este pe ultimul loc în ligă, cu doar 6 puncte câștigate.

În runda următoare a campionatului, „Al-Nasr” va juca în deplasare împotriva lui „Al-Ittihad”. Meciul este programat pentru 9 martie.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite