Drama lui Găman

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bunica fotbalistului de 21 de ani a suferit o comoţie cerebrală la câteva zile după ce a aflat că nepotul ei preferat a fugit din cantonamentul Ştiinţei. Fostul căpitan al „juveţilor“ e în război cu Mititelu, a ratat transferul la Vitesse şi a aflat că femeia de care a fost crescut se zbate între viaţă şi moarte la spitalul din Craiova.

Se spune că un necaz nu vine niciodată singur, iar Valerică Găman s-a convins de asta! Fundaşul, care traversează o perioadă grea din punct de vedere profesional, e doborât psihic de problemele medicale cu care se confruntă bunica din partea tatălui său, cea care l-a crescut până să meargă la şcoală.

Femeia, în vârstă de 74 de ani, a suferit o comoţie cerebrală la câteva zile după ce a aflat că nepotul ei preferat a fugit din cantonamentul Universităţii, împreună cu colegul său Ştefan Bărboianu. Ea este internată de aproape două săptămâni la spitalul din Craiova, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor ei de supravieţuire.

Găman era în pregătiri cu Vitesse Arnhem când a aflat ce s-a întâmplat cu bunica lui. Vestea l-a afectat vizibil, iar olandezii şi-au dat seama că ceva nu e în regulă, aşa că l-au luat la întrebări. Fundaşul le-a explicat situaţia, iar o zi mai târziu a cerut voie să se întoarcă în România. "Transferul său la Vitesse intrase oricum în impas ca urmare a discuţiilor pe care Universitatea le-a avut cu formaţia olandeză.

Deşi era conştient că, dacă va pleca de acolo, va avea şanse infime să se mai întoarcă, Valerică a ţinut neapărat să vină în România pentru a fi alături de bunica lui. Din acel moment a întrerupt orice legătură cu Vitesse", a dezvăluit un apropiat al fotbalistului. Litigiul dintre Universitatea Craiova şi jucătorii Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu s-ar putea încheia mâine, când la LPF este programat cel de-al treilea termen al "procesului".

Mâine se confruntă cu Mititelu

În faţa Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor au fost chemate ambele părţi pentru o confruntare. "Voi spune comisiei ceea ce am de spus, iar Mititelu nu va mai putea să amâne verdictul. Sunt sută la sută convins că, marţi, atât eu, cât şi Bărboianu vom deveni liberi de contract", a spus Găman pentru "Adevărul" în urmă cu câteva zile.

1 - 1

Univ. Craiova: Hotoboc - Dănănae, Zoro, D. Lopes, W. Lopez - Prepeliţă, D. Stoica, Wendel, M. Costea - F. Costea, Roman.
După pauză au mai jucat: Buleică, Ciucă, Gugu, Buşu, Firţulescu, Nicolae, Ologu, Gângioveanu, Bujor, Crăciun şi Surugiu.

Antrenor: Nicolo Napoli

Mlada Boleslav(locul 5 în prima ligă din Cehia)

Pentru Univ. Craiova a marcat: M. Costea (29)
Partida s-a jucat în Antalya, Turcia.

Prima remiză în Antalya

Ştiinţa a remizat ieri, 1-1, cu Mlada Boleslav, în cel de-al doilea meci amical disputat în cantonamentul din Antalya. În primul partidă din Turcia, oltenii au învins cu 4-3 Shinnik Yaroslavl, grupare din liga a doua rusă. "Juveţii" vor susţine următorul amical la 10 februarie, în compania liderului din Bosnia, Borac Banja Luka.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite