Două dintr-o lovitură. Simona Halep va trece peste Steffi Graff şi Martina Navratilova, dacă învinge în finala de la Australian Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep este în faţa primului titlu de Grand Slam, dar ar putea depăşi două mari vedete ale tenisului mondial dacă va învinge sâmbătă.

Simona va juca sâmbătă, de la ora 10.30 (ora României) finala la Melbourne, în care o va întâlni pe daneza Caroline Wozniacki, numărul doi mondial.

Învingătoarea din acest meci va fi începând de luni lider în clasamentul WTA, dar şi posesoarea unui cec în valoare de 4 milioane de dolari australieni, care înseamnă 3,23 milioane de dolari americani. Ar fi cel mai mare premiu pe care Simona l-ar câştiga în cariera ei şi el s-ar adăuga celor 20.912.291 dolari pe care Halep i-a câştigat din tenis.

Ea are oricum asiguraţi 1,62 milioane de USD prin prezenţa în finală, dar dacă ar câştiga finala, Halep ar urca direct pe locul 11 în clasamentul all-time al banilor obţinuţi din tenis şi le-ar devansa dintr-o lovitură pe două mari legende Steffi Graf şi Martina Navratilova, care momentan sunt înaintea ei în clasament.

premii
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite