Djokovici – Nadal, meci colosal: De ce se teme echipa sârbului înaintea partidei din această seară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Novak Djokovici - Rafael Nadal, o rivalitate incredibilă
Novak Djokovici - Rafael Nadal, o rivalitate incredibilă

La French Open 2022 se prefigurează un duel de vis, în sferturi. Pentru că în această fază, diseară (după ora 21.45, Eurosport), se vor înfrunta doi titani ai tenisului. Care au deja în spate 58 de partide directe!

Vis îndeplinit pentru fanii tenisului! Care, în mod sigur, şi-au dorit un duel Djokovici (1 ATP) – Nadal (5 ATP) la French Open, după ce acest lucru n-a fost posibil, la Australian Open, din cauza unei situaţii jenante create de subiectul vaccinării.

Cu siguranţă, o confruntare cu Novak şi Rafa pe teren, cu trofeul pe masă, ar fi fost şi mai atractivă. Cum însă tabloul de la Roland Garros a anulat această posibilitate, lumea tenisului se consolează acum cu această întâlnire, în sferturi. De care se teme echipa sârbului, după cum a scris după cum Adevărul a scris aici, aceasta poate fi ultima participare a spaniolului, la French Open!

Ce a spus Goran Ivanisevici?

*Au jucat de 58 de ori unul împotriva celuilalt, e incredibil. Au jucat o finală, acum doi ani, semifinală în 2021, acum se întâlnesc încă din sferturi. Va fi cu siguranţă cel mai frumos sfert de finală din istoria Roland Garros. 

*Va fi un meci grozav, unul epic, Nadal a câştigat de 13 ori aici şi va da 300 milioane la sută. Novak va trebui să joace la cel mai înalt nivel pentru a-l învinge, Rafa e gata şi nu va renunţa în niciun moment. 

*Rafa îşi pune inima pe teren, Novak are nevoie de cel mai bun nivel al său pentru a trece mai departe. Ei trăiesc pentru astfel de partide, vor fi pregătiţi, cred că ar fi în stare să joace şi cel mai bun din 10 seturi!

Ce a spus Justine Henin, fostă ocupantă a locului 1 WTA?

*Djokovici e puţin deasupra tuturor, dar să nu uităm despre magia pe care Nadal o poate aduce pe teren. Nici Alcaraz nu poate fi scos din calcule (n.r. - în lupta pentru titlul de la French Open), toţi jucătorii din sferturi sunt foarte puternici. Dar, pentru mine, Novak are o mică şansă în plus faţă de toţi ceilalţi.

CITEŞTE ŞI:

Lumea tenisului se opreşte, diseară: De ce Djokovici - Nadal e un meci de neratat după anunţul lui Rafa

30-28 e scorul meciurilor Djokovici – Nadal. Sârbul s-a impus şi în ultima întâlnire, tot pe zgura de la French Open, în 2021.
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite