Debut cu stângul pentru „fluieraşi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arbitrii care au condus meciurile din prima etapă a Ligii I au comis greşeli impardonabile, unele care au influenţat rezultatele finale.

Fostul arbitru internaţional Aron Huzu, care a ocupat anul trecut funcţia de preşedinte al comisiei de specialitate, a acceptat să analizeze pentru „Adevărul" fazele controversate ale partidelor de vineri şi sâmbătă.

Pandurii - Unirea Urziceni 0-0

În minutul 26, atacantul ialomiţenilor Antonio Semedo a avut o intervenţie periculoasă asupra portarului Marius Popa. Arbitrul Radu Petrescu i-a arătat cartonaşul galben. Verdict Huzu: Semedo trebuia eliminat, pentru că se sancţionează şi intenţia.

În minutul 90+2 al meciului de la Târgu-Jiu, fotbalistul gazdelor Andrei Antohi a înscris de la doi metri de poartă, dar golul a fost anulat de asistentul Eduard Crângaşu, pe motiv de ofsaid. Verdict Huzu: decizie greşită, golul trebuia validat.

Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0

În minutul 57, la un duel între clujeanul Panin şi craioveanul Mihai Costea, primul l-a ţinut cu mâna în careu, iar olteanul a căzut, dar arbitrul Alexandru Tudor a lăsat jocul să continue. Verdict Huzu: nu se impunea penalty, deoarece ţinerea a fost uşoară. Nu orice contact trebuie sancţionat.

FC Timişoara - Gloria Bistriţa 2-2

În minutul 33, jucătorul oaspeţilor De Pina a marcat, dar golul a fost anulat de arbitrul Colţescu pe motiv de fault în atac. Verdict Huzu: decizie corectă. Atacantul s-a sprijinit cu o mână pe fundaş.

În minutul 72, acelaşi De Pina a căzut de lângă Bonfim, iar centralul a acordat penalty. Verdict Huzu: decizie greşită, deoarece atacantul a căzut mult prea uşor.

În minutul 74, Contra a fost eliminat pentru lovirea adversarului. Verdict Huzu: imaginile tv sunt neclare aşa că nu s-a putut pronunţa.

În minutul 85, fundaşul bistriţean Vali Năstase l-a lovit cu talpa în cap pe un adversar, iar Colţescu i-a arătat direct cartonaşul roşu. Verdict Huzu: decizie corectă, a fost atac periculos. ;

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite