De râsul curcilor: vânzarea Rapidului nu se face nici azi. Administratorul judiciar e în concediu, iar falimentul bate la uşă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cine mai crede în „tratativele“ purtate de cuplul Copos – Cristescu poate aştepta şi la apariţia lui Moş Crăciun în plină vară.

Scenariul descris de „Adevărul“ despre jocul murdar practicat de George Copos şi Nicolae Cristescu prinde contur pe zi ce trece. 

Dacă, iniţial, în primele săptămâni, lumea îl credea pe Cristescu, când acesta se tot lăuda că va fi noul patron al Rapidului, acum declaraţiile acestuia stârnesc zâmbete de compasiune.

Această săptămâna a început cu alte anunţuri despre finalizarea tranzacţiei dintre Copos şi Cristescu. Mai întâi, actele ar fi trebuit să fie semnate luni, apoi marţi, apoi miercuri, apoi joi.

De acum e clar: nu se va semna nimic, nici azi şi, aproape sigur, nici în vreo altă zi.

Ce s-a întâmplat?

Având în vedere că Rapid e o societate aflată în insolvenţă, orice tranzacţie are nevoie de aprobarea administratorului judiciar, funcţie ocupată de doamna Cristina Andronache. Această se află în concediu, în Grecia, şi nu va reveni în ţară mai devreme de 10 iulie!

În aceste condiţii, falimentarea Rapidului de către George Copos se apropie de etapele finale. Astfel, patronul ar scăpa de toate datoriile pe care ar fi trebuit să le plătească, în cazul în care ar fi vândut clubul.

Nici Nicolae Cristescu nu va ieşi în pierdere. Dintr-un anonim, omul de afaceri a ajuns printre cele mai mediatizate personaje din România în ultima lună, oferind interviuri pe bandă, în ziare şi la televiziuni.  

CITEŞTE ŞI:

*Planul diabolic al lui Copos: de ce nu finalizează tratativele pentru vânzarea Rapidului şi care e scopul lui final

*Rapid, batjocorită de cuplul Copos – Cristescu: în loc să semneze actele, cei doi au făcut un circ în toată regula. Culisele unui joc murdar

*Va scăpa Rapid de faliment? Daniel Pancu a făcut o declaraţie care spune totul despre situaţia în care a ajuns fosta campioană a României

*Ce a fost şi a ajuns: Rapid joacă, azi, primul amical, la Titu, cu o echipă de C

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite