Dănuț Lupu poate ajunge din nou în pușcărie, imediat după ce va fi eliberat

0
Publicat:

Dănuț Lupu se pregătește să iasă din închisoare, după ce a executat fracția minimă cerută de lege, de două treimi din pedeapsa de 7 luni și 10 zile. În plus, el a mai câștigat câteva zile pentru că a muncit în închisoare. Însă fostul internațional e vizat de un al treilea dosar penal, tot pentru conducere fără permis.

Dănut Lupu prins de mai multe ori conducând deși avea permisul anulat. Captură TV
Dănut Lupu prins de mai multe ori conducând deși avea permisul anulat. Captură TV

Dinamovistul a primit undă verde pentru ieșirea condiționată din închisoare, în urma deciziei judecătorilor. El a fost condamnat după ce a condus mașina de două ori fără permis. Însă există posibilitatea ca el să se întoarcă la închisoare după eliberare, fiind acuzat de o altă faptă penală, procurorii descoperind că soția sa și un apropiat al său ar fi mințit pentru el într-un alt dosar.

Soția și un prieten ar fi mințit că fostul internațional nu s-ar fi aflat la volan

La judecătoria Sectorului 3 este vizat de un alt proces, pentru aceleași acuzații de conducere fără permis. De această dată îi are alături ca inculpați pe propria soție și un prieten. Pe 18 iunie 2022, fostul internațional ar fi condus în Capitală o mașină, deși avea permisul de conducere anulat din anul 2001. Ca să scape de al treilea dosar penal, conform procurorilor Parchetului Capitalei, ar fi declarat că nu el s-a aflat la volan. Cei doi martori, soția și pretinsul șofer, au fost acuzați că ar fi mințit în anchetă. Dosarul celor trei se află în momentul de față în cameră preliminară, anunță romaniatv.net.

Dănuț Lupu se află în pușcărie din 2 octombrie 2023, când s-a predat autorităților chiar pe Aeroportul Henri Coandă din Otopeni, după ce a fost în vacanță în Dubai. El a fost condamnat la șapte luni și zece zile de închisoare cu executare, dintre care a ispășit patru luni. A primit undă verde de la comisia de eliberare condiționată a Penitenciarului Rahova și are toate șansele să revină acasă peste o lună, avocatul său arătându-se optimist în privința șanselor de reușită.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite