Daniel Ghiţă, upercut la instituţiile statului. Ce a putut să spună luptătorul K1 despre DNA şi SRI în presa olandeză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ghita

Într-un interviu acordat pentru www.vechtsportinfo.nl, printre acuzaţiile şi ameninţările tradiţionale la adresa lui Cătălin Moroşanu şi a lui Benny Adegbuy, Daniel Ghiţă a pus tunurile şi pe instituţiie statului

Multe dintre ideile împărtăşite de cel mai titrat luptător român cititorilor site-ului specializat în sporturile de contact par decupate din discursurile liderilor PSD. ”În numele Justiţiei, mulţi oameni au fost băgaţi nevinovaţi la închisoare. Judecători, oameni de afaceri. A fost era DNA şi a Serviciului Român de Informaţii (SRI). Cele două instituţii au semnat protocoale secrete între ele şi Înalta Curte, iar din acest motiv oameni nevinovaţi au murit în puşcărie sau vieţile şi carierele lor au fost distruse! Au fost 10 ani de politică a fricii”, a afirmat Ghiţă.

Sportivul român nu s-a rezumat doar la a explica consecinţele luptei anticorupţie în România, ci a detaliat şi felul în care consideră el că au lucrat instituţiile incriminate. "Corupţie există în toate ţările lumii, nu doar în România. Imaginaţi-vă că un judecător are puterea de a te trimite la închisoare de pe o zi pe alta, fără să fie nevoit să aibă nicio dovadă. Sunt procurori în România care acum sunt cercetaţi pentru aceste crime oribile comise împotriva justiţiei. Nimeni nu vorbeşt de ele, dar eu o fac. În România s-a folosit sloganul 'Lupta împotriva corupţiei' pentru a încarcera oameni nevinovaţi, pentru a distruge afaceri. Au creat frică şi un tărâm al procurorilor!", a mai spus Ghiţă.

După ce a pus la pământ DNA şi SRI, Daniel Ghiţă a trecut la duşmanii săi tradiţionali, Cătălin Moroşanu şi Benny Adegbuy, pe care i-a mitraliat cu vorbele.

"Moroşanu organizeaza lupte cu oameni care nici macar nu practica acest sport. Vinde bilete si oamenii cred ca luptele sunt reale. Este show pentru bani. La un moment dat spunea ca lupta cu 'Gigantul din Maroc' si nimeni nu stia cine e. Apoi a mai fost un tip din Belgia si ultimul a fost Kruk. Trei lupte in doua luni! Ultimul nici nu practica kickboxingul. Benny a fost bătut de Jamal cu o mână ruptă şi asta spune totul despre acest sportiv! Acum Benny spune că e cel mai bun luptator român. Haide! Ai fost batut cu o mână!", a spus Ghita.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite