Cum a comentat presa internaţională eşecul Simonei de la Shenzhen: „Svitolina a dominat-o pe Halep”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep a pierdut, miercuri, meciul cu Elina Svitolina, miercuri, 7-5, 6-3, în al doilea meci din Grupa Violet, de la Turneului Campioanelor.

Presa internaţională a comentat duelul dintre cele două jucătoare, victoria Svitolinei fiind considerată meritată.

BBC - "Campioana in exerciţiu Elina Svitolina a invins-o pe Simona Halep si a devenit prima jucătoare calificată în semifinalele Turneului Campioanelor 2019"

The Guardian - „Elina Svitolina a câştigat un meci fizic cu Simona Halep şi şi-a asigurat calificarea în semifinale. Halep a încercat toate loviturile de care dispune, dar pur şi simplu n-a reuşit să doboare defensiva Svitolinei”

L'Equipe - „Svitolina a dominat-o pe Halep şi s-a calificat în semifinale. Ucraineanca s-a impus facil în faţa româncei”.

Site-ul WTA - "Cu cea de-a 7-a victorie consecutivă la Turneul Campioanelor, campioana en-titre a obţinut biletele pentru semifinale. De o ora şi 39 de minute a avut nevoie Svitolina pentru a o învinge pe Simona Halep" 

Mundo Deporitvo: „Svitolina s-a calificat în semifinalele Turneului Campioanelor. Ucraineanca a învins-o cu 7-5, 6-3 pe românca Simona Halep, în al doilea meci, astfel că şi-a asigurat calificarea din Grupa Violet”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite