CTP o pune pe Halep la punct: Discurs extraordinar despre atitudinea greşită a Simonei faţă de stafful ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a câştigat meciul cu Qiang Wang (18 WTA), s-a calificat în semifinalele de la Miami Open, însă şi-a dat un „autogol“ destul de urât prin modul în care şi-a tratat antrenorul.

Antrenorul Daniel Dobre a devenit „sacul de box“ al Simonei Halep în timpul duelului cu Qiang Wang din sferturile Miami Open.

Şi, cum Halep nu e la primul derapaj comportamental la adresa unui antrenor - Darren Cahill a ameninţat că o părăseşte dacă nu-şi revizuieşte atitudinea! - e clar că Simona, din păcate, nu şi-a învăţat lecţia. 

Mai mult, din reacţiile fostului lider mondial reiese faptul că acesta consideră că are dreptul de a „mătura“ cu oamenii din stafful ei pentru simplul motiv că îi plăteşte. E un comportament tip Gigi Becali, care nu face cinste unei campioane precum Simona Halep.

Într-o intervenţie la Digi Sport, Cristian Tudor Popescu a criticat şi el comportamentul pe care l-a avut Simona miercuri seara.

Ce a spus Cristian Tudor Popescu?

*E o oarecare diferenţă dintre această atitudine a Simonei şi cum îi mânca din priviri pe cei din echipa ei. Simona a făcut un meci foarte bun, a arătat soliditate. Ce a făcut în această seară sper să nu mai repete Simona. Nu are dreptate. Ce aştepată ea? Aşteaptă ca staff-ul ei, tehnicienii, cei care sunt zi de zi cu ea, antrenorul, preparatorul fizic... Ea ce aştepată, ca oamenii ăştia să fie galeria ei? E o greşeală de abordare.

*Ea poate să se uite la domnul Stere Halep, poate să se uite la ceilalţi suporteri care au aplaudat-o tot timpul. Să se uite la ceilalţi suporteri şi poate să nu se uite, de pildă, la mama ei, care nu a schiţat niciun gest. Simona ce ar fi trebuit, să îi spună mamei, `tu de ce nu sari în picioare şi de ce nu aplauzi?` Păi nu îi spune asta, le spune celor de pe banca tehnică cu substratul, din păcate, `domne, eu vă plătesc`. Ea are o relaţie contractuală cu cei trei de pe bancă. Ce sunt ei, un soi de aplaudaci?

*Brică, de exemplu, nu e aşa, nu e genul de ins să sară în sus şi să se exteriorizeze. Este un tip rezervat, care ştie ce spune. Nu e cazul să aştepte de la el aplauze Simona. Ce i-a spus lui Brică nu e adevărat. Spune `să nu mai aplaudaţi când greşesc eu`. Nu au făcut aşa ceva nicio secundă. Asta era în mintea furioasă a Simonei. Sau `nu aplauda când face ea punct`. Nici asta nu e corect.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite