CTP, dezamăgit de reacţia Simonei: Ce îl îngrijorează după o victorie lejeră pentru Halep

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Tudor Popescu s-a bucurat de calificarea Simonei Halep (3 WTA) în turul III de la Australian Open, însă, în acelaşi timp, e îngrijorat de un aspect pe care l-a remarcat în duelul cu Harriet Dart (173 WTA).

Simona Halep a obţinut o victorie firească în faţa unei jucătoare care n-a trecut niciodată de turul III la un Grand Slam.

Constănţeanca de 28 de ani n-a cedat, deocamdată, niciun set la Australian Open 2020, însă, ce-i drept, nici n-a întâlnit vreo adversară de calibrul ei.

Cristian Tudor Popescu a urmărit partida din turul II jucat de Halep şi, deşi mulţumit de rezultat, s-a arătat deranjat de faptul că, în setul doi, la 4-0, românca a cam pierdut meciul de sub control, s-a enervat în mod repetat şi doar după ce Dart s-a apropiat la un game, Halep a reuşit să-şi adjudece calificarea, 6-1, 6-4.

Ce a spus Cristian Tudor Popescu la Digi Sport?

*Simona Halep a rămas calmă, controlată, atunci când Dart a intrat în zona, a început să lovească foarte bine pentru că nu mai avea ce pierde. Meciul nu e numai cu bune. Simona a făcut o greşeală psihologică pe care nu credeam că o s-o mai văd la ea, şi anume că va veni victoria de la sine. De multe ori, nu se întâmplă aşa. Adversara prinde curaj, se eliberează de emoţie. Asta s-a întâmplat. 

*Şi momentul cel mai rău al Simonei a fost acela când, la 5-3, a strigat spre banca tehnică: <<ce să fac?>>. Păi, cum ce să faci? Trebuia să aştepte ca această explozie a adversarei să se consume. Nu era ceva deosebit. Această enervare a ei nu mi-a sunat bine.

*În rest, Simona a făcut un meci de antrenament. A avut parte şi de nişte schimburi care îi vor fi de folos în continuare. Putem spune că este un meci util, nu aş spune că este un meci foarte bun.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite