„Ciobotariu a greşit pregătirea!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciobotariu (stânga) e ţinta acuzelor
Ciobotariu (stânga) e ţinta acuzelor

Antrenorul „câinilor“ e arătat cu degetul pentru că Dănciulescu şi compania nu sunt în stare să alerge.

Un punct în ultimele două etape, o înfrângere pe teren propriu în faţa unei echipe de puştani şi pierderea poziţiei de lider. Iată bilanţul alarmant al lui Dinamo, care a transformat o favorită la câştigarea titlului într-o grupare în care se găsesc acum tot felul de defecte.

Paradoxal, cel mai virulent contestatar al echipei e Victor Becali, un dinamovist declarat, care reprezintă totuşi partea mai echilibrată a clanului Becali. „Steaua e mult peste Dinamo în acest moment. Râdeau unii de Ilie Stan că a dus echipa la munte, dar uite că jucătorii lui aleargă până în ultimul minut, ceea ce nu se întâmplă la Dinamo", a atacat impresarul.

„Şiman poate fi acuzat doar de pedofilie"

De aceeaşi părere a fost şi preşedintele Ligii. „Steliştii sunt bine pregătiţi fizic. La Dinamo, jucătorii nu pot alerga. Ori Ciobotariu a greşit pregătirea de iarnă, ori n-au un bun preparator fizic. Altfel, nu-mi dau seama cum de dinamoviştii au două viteze", a declarat Dumitru Dragomir.

Victor Becali a ironizat şi demersul „câinilor" de a încerca să câştige meciul cu Sportul la „masa verde". „Eu n-aş fi îndrăznit să depun memoriu după ce m-a bătut o echipă care a jucat cu un copil de 14 ani. În cel mai rău caz, Şiman poate fi acuzat de pedofilie pentru că a băgat o grămadă de copii în partida cu Dinamo", a afirmat Becali. Acesta a venit şi cu un sfat pentru cei din „Ştefan cel Mare": „Să bage capul în pământ după ce au fost umiliţi de nişte puşti".

"Eu cred că jucătorul Sportului a fost transferat corect. Chiar dacă se dovedeşte că Ionuţ Şerban e vinovat de dublă semnătură, atunci va fi pedepsit fotbalistul, nu clubul Sportul.''
Victor Becali  impresar FIFA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite