Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice. Team Romania va fi aplaudată de 326.000 de spectatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

326.000 de spectatori vor asista la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice, estimată să dureze patru ore, începând cu 20.30 în România. Dintre aceştia, 222.000 au primit bilete gratuite, iar 104.000 au plătit tichete pentru cheiurile joase. Peste 80 de ecrane uriaşe, plasate strategic, vor permite spectatorilor să se bucure de atmosferă şi să urmărească spectacolul de-a lungul fluviului.

Delegația României, la plecarea spre centrul Parisului. Foto Facebook
Delegația României, la plecarea spre centrul Parisului. Foto Facebook

Parisul, destul de gol din cauză că turiștii s-au speriat de o afluență mare de iubitori ai sportului, este destul de gol, iar măsurile de securitate îi înnebunesc pe localnici. Toate străzile care ies la Sena sunt blocate de oameni de ordine, iar terasele din zona evenimentului sunt închise. 45.000 de luptători din poliție, armată și forțe speciale se asigură că niciun moment neplăcut nu se va întâmpla pe parcursul ceremoniei.

Celine Dion și Lady Gaga vor cânta la deschiderea Jocurilor Olimpice

Superstarul Celine Dion va cânta la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice alături de Lady Gaga. Printre ultimii purtători ai torţei olimpice se va afla şi rapperul american Snoop Dogg.

Soții Cozmiuc vor defila cu steagul Românei la deschiderea Jocurilor Olimpice. Foto Facebook
Soții Cozmiuc vor defila cu steagul Românei la deschiderea Jocurilor Olimpice. Foto Facebook

Delegația României, formată din 106 sportivi, plus antrenorii acestora și oficiali, a plecat cu circa o oră înainte de startul evenimentului spre locul de defilare. În premieră, doi soți vor purta drapelul tricolor: Ionela și Marius Cozmiuc. Cele 206 de delegaţii vor defila pe 85 de ambarcaţiuni, pe Sena.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite