Centralului Dragoş Istrate i s-a defectat cronometrul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dragoş Istrate a uimit pe toată lumea
Dragoş Istrate a uimit pe toată lumea

Centralul Dragoş Istrate, cel care a creat un moment penibil la meciul Unirea Urziceni – FC Timişoara (1-1), când a fluierat finalul primei reprize cu trei minute mai devreme, este la al patrulea meci arbitrat în Liga I. 

Promovat în Liga I prin concurs, nu trăieşte din arbitraj, tatăl său fiind directorul hotelului Ambasador din Bucureşti. A lucrat pe vremea Guvernului Tăriceanu la Cancelaria primului-ministru ca director, iar soţia sa este poliţistă. În prezent lucrează la o companie privată. Este considerat un arbitru rigid şi sever, de genul lui Alexandru Tudor.

Din spusele celor aflaţi în preajma sa la meciul de la Urziceni am aflat ce s-a întâmplat. Centralului i s-a defectat cronometrul care îi indica faptul că trecuseră cele 45 de minute. La intervenţia colegilor săi din brigadă, Dragoş Istrate a revenit imediat şi a reluat jocul cu o minge de arbitru.

Arbitrul este cel care a insistat la partida Dinamo - Universitatea Craiova din "sferturile" Cupei României-Timişoreana ca atacantului dinamovist Liviu Ganea să i se arate cartonaşul roşu după un fault asupra unui adversar considerând că fotbalistul a lovit cu cotul.

Arbitrul a devenit şi motiv de glume pentru oameni din fotbal. "Poate că Istrate avea o «problemă» şi a fluierat cu trei minute mai devreme, ca să nu se întâmple pe teren. Dacă i-a întors pe teren pe jucatori, este bine. Bine că nu i-a chemat mâine", a comentat Adrian Porumboiu situaţia penibilă la Sport Total FM.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite