Ce se întâmplă cu meciurile disputate de Rapid cu FC Vaslui şi Viitorul Constanţa. Decizia LPF pentru Concordia Chiajna

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rapid retrogradează, cu toate că a câştigat meciul de baraj împotriva Concordiei FOTO Răzvan Păsărică
Rapid retrogradează, cu toate că a câştigat meciul de baraj împotriva Concordiei FOTO Răzvan Păsărică

Decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv de a retrograda Rapid în eşalonul secund, iar locul giuleştenilor să fie luat de Concordia Chiajna schimbă organizarea din Liga I, unde echipa vişinie disputase deja două etape: cu FC Vaslui (d. 2-1) şi Viitorul Constanţa (a. 1-1).

Comitetul Executiv al Ligii Profesioniste de Fotbal a stabilit în şedinţa de marţi ca FC Vaslui şi Viitorul Constanţa să rejoace partidele programate în primele două etape în compania Concordiei Chiajna, cu toate că iniţial fuseseră disputate cu Rapid.

Secretarul general al LPF, Valentin Alexandru a comunicat deciziile: „Comitetul Executiv al LPF a pus în aplicare azi hotărârea TAS privind înscrierea în Liga I a echipei Concordia Chiajna, în locul formaţiei Rapid. S-a stabilit să se rejoace cele două partide disputate de Rapid, cu Vaslui şi Viitorul. Reprezentanţii cluburilor Vaslui şi Viitorul chiar au făcut parte din Comitetul Executiv şi au fost de acord. A fost un vot în unanimitate. La şedinţă au fost prezenţi 10 membri din 11“.

Oficialul LPF a menţionat că sumele de bani necesare pentru deplasarea echipelor şi baremurile pentru arbitri for fi achitate: „Costurile de deplasare la meciurile FC Vaslui - Chiajna şi Concordia - Viitorul, cât şi baremurile arbitrilor vor fi plătite din sursele Ligii Profesioniste de Fotbal. Pentru reprogramarea accestor meciuri vom aştepta 21 de zile să vedem dacă hotărârea TAS va fi atacată la Tribunalul Federal Elveţian. Dacă Rapid merge mai departe începe altă distracţie, dacă trec însă aceste 21 de zile, hotărârea TAS devine definitivă şi irevocabilă“. 

Ştiri pe aceeaşi temă:

Decizia TAS, atacată de Rapid? Giuleştenii mai au o şansă. Cristescu: „Tribunalul Federal e o posibilitate“

Explicaţii în al 12-lea ceas. Mircea Sandu: „Nici Rapid, nici Chiajna nu ar trebuie să fie în Liga I“. Dezvăluiri despre meciul de baraj care a fost anulat

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite