Ce mesaj i-a transmis Macron selecționerului Franței după finala pierdută în fața Argentinei

0
Publicat:

Franța a pierdut dramatic finala Campionatului Mondial din Qatar și a ratat șansa de a fi prima națională care obține marele trofeu de două ori la rând. La finalul meciului Macron a avut un mesaj special pentru selecționerul "cocoșului galic".

FOTO Profimedia
FOTO Profimedia

Președintele francez Emmanuel Macron i-a cerut lui Didier Deschamps să rămână în continuare pe banca naționalei Franței. El i-a cerut în mod public și în direct la RMC Sports selecționerului francez să nu renunțe la conducerea primei reprezentative. 

„Evident că i-am spus asta. Vreau să meargă mai departe, i-am spus să treacă peste!”, a declarat Macron.

 Didier Deschamps a afiramt că dezamăgirea este uriașă pentru el. A vorbit ca și cum ar urma să își ia rămas bun de la colegii și jucătorii pe care i-a antrenat. Contracul său expiră la finalul acestui an și nu este sigur dacă va continua să mai antreneze naționala la conducerea căreia a fost timp de 10 ani. 

„Dezamăgirea este uriașă. Au avut un adversar extraordinar, dar asta nu e o scuză. Pentru mine a fost o reală plăcere că am petrecut această perioadă alături de staff și de jucători. A fost o experiență frumoasă. Am fost atât de aproape de trofeu, tocmai din cauza asta va fi greu de digerat.

Echipa națională a Franței este deasupra tuturor, asta e cel mai important. Mă voi întâlni cu președintele Federației la începutul anului, vom vedea ce urmează. Astăzi nu vreau să vorbesc despre asta”, a spus Didider Deschamps, potrivit RMC Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite